Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (8.51 secunde)
Un meci dominat autoritar timp de 55 de minute a fost naruit din cauza impreciziei aparute pe final.Oltchim a avut un avantaj de sase goluri in minutul 50, insa a cedat lamentabil si a pierdut calificarea in ultimul minut.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Dorina Paunescu Data si locul nasterii: ... Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
Participantii au asistat la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru.
Music Club lanseaza o serie de super concerte de jazz si rock, ce vor avea loc vineri, la obisnuita locatie din Strada Baratiei 31. Primul concert din serie prezinta mult aclamatul proiect BEATLES'N'JAZZ, in cadrul caruia se vor auzi vocile invitatilor speciali Catalina Oana Beta si Adrian Nour.
Absolventa a Facultatii de design din Chisinau in anul 2001, Victoria Sava are deja 15 ani de experienta in domeniul modei si activeaza in Romania de cinci ani. Doua participari cu succes la Fashion Week Bucuresti si Iasi.
Dana Savuica, Oana Cuzino si Simoana Patruleasa s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa (Autoare:
Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
Provocarea Concurs Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix s-a incheiat miercuri 24 aprilie, dupa patru saptamani de antrenament intens, program nutritional echilibrat si consiliere concurentii sunt categoric mult mai usori ca la inceput.
Dezbaterea "Recastiga-ti feminitatea" Educatia si stilul de viata sanatos se afla printre preocuparile principale ale Asociatiei ROI (www.aroi.ro). ROI vine de la albine, comunitate, vibratie, iar aici femeile si energia lor au un rol foarte important.
O solutie pentru cei care vor sa-si rotunjeasca veniturile pe timp de criza este data de gasirea unui job pentru acasa, eventual doar cateva ore pe zi. ... Oana Petcu, National Operatios Manager la Adecco Romania, schiteaza un profil al celui care munceste de acasa.
Prezenta si in acest an, la cel de-al XVII-lea Congres International UNAS, care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie, echipa GUM ne-a prezentat noutatile din domeniul igienei orale. Oana Mina, General Manager Spotlight, unic distribuitor al produselor SUNSTAR GUM in Romania declara:
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul Capitalei si-a redeschis oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Adolescenta cu droguri, SIDA si hepatite B sau C (Autoare: Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
Potrivit unui comunicat al ICCJ, Oana Niculescu Mizil a fost condamnata la o pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese. Dosarul e intentat de ANI dupa ce, in perioada mai 2009-septembrie 2011, Mizil si-a angajat mama la biroul sau parlamentar.
Coincidenta este una destul de mare sau poate este vorba chiar despre un blestem, asa cum Oana insasi sugerea zilele trecute.
Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment s-au aflat si dr. Oana Octavia Spanu, medic primar dermatolog; ... Gabriela Man, nutritionist si Calin Novacescu, antrenor al Clubului Sportiv Dinamo.
google-analytics.com